Goede voornemens

Mijn eerste gedachte was dat ik geen goede voornemens had voor dit jaar. Waarom moet het sowieso per ingang van een nieuw jaar? Als je iets wilt veranderen in jouw leven kan dat toch ook ingaan op een willekeurige dag in een willekeurige maand?
Dus in theorie heb ik wel goede voornemens, maar niet per ingang van 01 Januari 2017, maar al sinds ik voelde dat het nodig was,

Keuzes

Nadat ik 100 stappen terug moest doen wegens de burn-out heb ik daarnaast nog meer aanpassingen gedaan omdat ik het graag wil! En dingen in het leven aanpassen omdat je het zelf graag wilt is een stuk leuker moet ik zeggen.
Zoals al eerder geschreven zijn er een aantal veranderingen geweest in mijn leven. Zo is Gwen verhuisd naar een andere stal en ik ben nog steeds erg blij met de keuze haar te verhuizen. Tijd voor mijzelf te maken en nu echt voor ons te kiezen.

Daarnaast heb ik er bewust voor gekozen meer te gaan genieten ons leven samen. Zo maken Gwen en ik regelmatig een bos-stap-rit en daarbij willen we gewoon genieten, niet meer, niet minder. Geen doelen behalen, geen records verbreken, nee gewoon genieten.

Veranderingen

Zoals de meesten al weten staat 2017 nog meer in het teken van veranderingen. Zo mag Gwen als alles goed verloopt mama worden dit voorjaar. Ze is momenteel echt al lekker rond aan het worden maar lijkt het nog niet te zwaar te hebben, wel doen we alleen nog maar activiteiten in stap.

Naast dat Gwen dus een mini-me verwacht, ben ik ook in blijde verwachting en als alles volgens plan verloopt mag mijn mini-me in juni geboren worden. Gwen en ik gaan dus zo meteen samen met zwangerschapsverlof 😉

Bij mijn nieuwe leven hoort op dit moment ook vooral tijd voor mijzelf (nu het nog kan ;)) zo slaap ik erg graag uit en daar heb ik nu ook alle mogelijkheden voor. En weet je, wat slaapt er nu beter dan een super fijn bed met een super mooi nieuw dekbedovertrek?


Onlangs heb ik een nieuw dekbedovertrek mogen uitzoeken en ik moet zeggen, ik ben in LOVE. Het dekbed heb ik besteld bij de dekbeddiscounter en ik was blij verrast over hoe snel het bestellen ging, en hoe snel het was geleverd! Vrijdagavond besteld, zaterdagmiddag al in huis. Dus zaterdagavond sliep ik extra comfortabel 😉

Ik kan jullie dit ook zeker aanraden mocht je nog een goed voornemen zoeken, neem een fijn dekbed overtrek en slaap uit 😀

Veranderingen kunnen elke dag

Heb jij geen goede voornemens bedacht voor het nieuwe jaar, maar ben je inmiddels wel toe aan veranderingen. Don’t worry, je hoeft niet te wachten tot het nieuwe jaar, sterker nog je hoeft niet te wachten tot een nieuwe maand en ook zeker niet tot een nieuwe maandag. Je kunt elke dag nieuwe beginnen met jouw nieuwe en goede voornemens.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *